Sommergave til ansatte fra Frelsesarmeen

kr399,00

Product price
Additional options total:
Order total:
Kategorier: ,

Beskrivelse

1 x Håndvevde kjøkkenhåndklær 2 pk. «crosses» (119,- eksl. mva)

1 x Epleslang eplemost fra Oslo (69,- eksl. mva)

1 x Frelsesarmeens kvalitetskaffe fra Kenya (86,- eksl. mva)

1 x Håndflettet brødkurv i fikenbast fra Savar, Bangladesh (119,- eksl. mva)

Inkludert pakking i cellofan.

Tot: 399,- eksl. mva.

Dette er en gavepakke som gleder mange, og som skaper positive ringvirkninger for alle menneskene som har vært involvert i produksjonen av disse produktene.

Crosses kjøkkenhåndklær

Håndvevde kjøkkenhåndklær laget av Others i Jessore, Bangladesh.
Disse flotte kjøkkenhåndklene er laget i 100% bomull, og måler 40x60cm.

Alle stoffene til kjøkkenhåndklene  fra Others blir vevd på tradisjonelle, manuelle vever som tråkkes i gang. Alle stoffene veves og legges på rull før stoffet vaskes og strykes, klippes og syes av kvinnene på systua i Jessore.

Epleslang

25 tonn epler plukket i Oslo-hager.

Hageeiere i Oslo donerer sine hager til «Jobben», Frelsesarmeens lavterskel arbeidstreningstilbud for mennesker som har, eller har hatt, et rusproblem. I Oslo finnes det mer enn 800 ulike sorter epler, dette har resultert i en svært sammensatt og velsmakende eplemost.

Eplemosten blir dermed både bærekraftig, ettersom den lages av epler som i mange tilfeller ellers ville gått til spille, samtidig som den bidrar til sysselsetting av mennesker som ellers stiller helt bakerst i arbeidskøen.

Frelsesarmeens kvalitetskaffe

Vår egen kaffe kommer fra Matungulu, Kenya.

Mange småskalabønder opplever å få underbetalt for sitt produkt og lever i en økonomisk vanskelig sitasjon. Det vil vi gjøre noe med. Sammen med Frelsesarmeen i Kenya, lokale småskalabønder og agronomer har vi satt opp vårt eget kaffekooperativ for å bedre betalingen til kaffebonden og utvikle jordsmonnet for sterkere avlinger. Resultatet er en velsmakende kaffe, rettferdig betalt til bonden.

Kaffen blir brent av Kaffa Norge på Økern i Oslo og kommer i pakker på 250g. Du kan få den både som filtermalt og som hele bønner. Sammen med Kaffa Norge har vi fått en fantastisk kaffe som beskrives slik:

”Dette er en saftig kaffe med hint av skogsbær og toffee”. Kaffen er mellombrent .

Brødkurv

Håndflettet, rund kurv i fikenbast fra Others i Savar, Bangladesh.

En gave som skaper arbeidsplasser, håp og en bedre fremtid.

Kurven måler ca 27cm x 18cm og er ca 6 cm høy.

Kurven egner seg meget godt til servering, oppbevaring og er en selvfølge på frokostbordet. Den rengjøres enkelt ved å skylle under rennende vann og lufttørke på kjøkkenbenken ved behov.